Aanmeldbonus

Als je, je als nieuw lid aanmeld op Mokumbingo.com dan krijg je gelijk een welkomst bonus van maar liefst 10 euro. Dit krijg je meteen na het inschrijven op de site. Met deze aanmeldbonus kan je gelijk de gratis bingo uitproberen. Op Mokumbingo.com kan je niet alleen bingo spelen, maar ook vele andere spellen. De automaten waarop je kan spelen variƫren en het is ook verstandig om eerste te lezen hoe de automaten werken. Meld je dus snel aan en maak gebruik van de aanmeldbonus om bijvoorbeeld de bingo uit te testen.

Gratis je eerste bingokaarten kopen

De aanmeldbonus kan alleen worden gebruikt om gratis bingo kaarten van de kopen. Ook zijn er enkele andere spellen waarbij je de aanmeldbonus kan gebruiken. Kijk eerst even bij welke spelen je gebruik kan maken van de welkomstbonus. De aanmeldbonus kan je gebruiken in ongeveer 25 verschillende speelautomaten. Bingo is veruit het populairste spel. Het is ook het minst moeilijk en is voor iedereen toegankelijk. Bij vele speelautomaten is het soms nog wat onwennig en weet men niet hoe het precies werkt.

Klik hier voor €5 gratis tegoed bij aanmelding!

Maximum te winnen bedrag met bonus

Met de aanmeldbonus kan je tot maximaal 1.000 euro winnen. Alles wat je daarboven wint met je aanmeldbonus zal niet worden uitbetaald. Je winst van je bonus zal pas worden uitbetaald zodra er geld op het account is gestort. Dit zal een minimum bedrag van 10 euro moeten zijn. Ook moet het bonus geld minimaal 10 keer worden ingezet bij de bingo en minimaal twintig keer bij de overige spellen.

Om het wat duidelijker maken komt dit op het volgende neer. U ontvangt 10 euro bonus en stort 10 euro. Dit komt dan neer op 20 euro. Omdat je bij je eerste storting van 10 euro, 10 euro extra krijgt heb je dan 30 euro in je account. Om de 30 euro bonus te kunnen uitbetalen moet je dit minimaal tien keer inzetten bij de bingo. Dit komt dus neer op 130 euro aan speelgeld.

Het is niet toegestaan om meerdere accounts te hebben. Als u toch twee accounts gebruik en bij een van deze twee uw winst wilt laten uit betalen, zal dit niet kunnen. Het is niet toegestaan om meerdere accounts te hebben, dus houdt u hier dan ook aan. Ook is het niet toegestaan en kan het niet zo zijn dat er geld tussen twee accounts wordt gewisseld. Bij de bingo komen veel nieuwe gebruikers die hun aanmeldbonus hebben gekregen. Iedereen die de bonus heeft ontvangen zal natuurlijk proberen zoveel mogelijk te winnen met de welkomstbonus.

Enkel voor 1 account

Het aanmaken van meerdere accounts zal niet snel gaan, omdat mokumbingo.com dit goed in de gaten houdt. U kunt dan ook maar eenmalig gebruik maken van de aanmeldbonus. De accounts kunnen geblokkeerd worden en zelfs uw IP-adres kan geblokkeerd worden. Zo kunt u de site nooit meer bezoeken.

Geldigheidsduur bonus

De bonus blijft maar 30 dagen geldig en als ze niet binnen 30 dagen worden benut, dan zal de bonus ongeldig worden verklaard. De gewonnen bonussen kunnen soms pas na 24 uur worden bijgewerkt. Heb dus even geduld, want uiteindelijk krijgt u uw bonus wel toegekend.