Bingo online spelen

Het spelen van bingo wordt vaak gezien als een bezigheid voor in het bejaardentehuis. Maar steeds meer zit men zelf thuis bingo te spelen. Online wordt er vaak bingo gespeeld als ontspanning. Er zijn natuurlijk vele sites waar je het spelletje gratis kan spelen, maar ook kan er gespeeld worden om echt geld. Het online spelen van bingo wordt steeds populairder.

Meld je aan voor 10 euro gratis speeltegoed

Online kopen van bingokaart

Het kopen van een bingo kaart hoeft niet duur te zijn. Zo kan je online al meedoen vanaf 2 eurocent per bingokaart. Dit kan oplopen tot 50 cent per kaart. Het spreekt dan ook voor zich dat des te hoger de prijs van een kaart is des te hoger de te winnen prijs is. Ook bestaat er een verschil in deelnemers per bingosessie. Zo zijn er bingokamers waarin een maximum aantal spelers kan deelnemen, maar ook zijn er kamers waarbij er een onbeperkt aantal deelnemers kan meedoen.

Werking van het spel

Bij de bingo spellen zijn er vaak ook extra prijzen te winnen. In het online spel kan je grote prijzen winnen als je kaart binnen een aantal getrokken getallen vol is. Is uw kaart bijvoorbeeld binnen 34 getrokken getallen vol, dan bestaat de kans dat u een extra prijs wint. In de bingorooms kan men ook met elkaar chatten. De deelnemers aan het online bingo spel kunnen dan met elkaar praten. Respecteer elkaar wel hierbij en zorg dat het taalgebruik netjes blijft.

Meld je aan en kom ook online bingo spelen

Met meerdere bingo kaarten spelen

Je kan tijdens het spelen van bingo meerdere kaarten kopen, zo maak je meer kans op een volle kaart. Ook kan je geld winnen zodra je één rij vol hebt. Ook bij twee volle rijen win je een prijs. Het spelen van bingo is eigenlijk heel makkelijk. Je hoeft niet meer te doen dan een kaart te kopen en te kijken of je prijs hebt. De getrokken getallen worden automatisch weggekruist van je kaart. Het is dus eigenlijk in spanning afwachten wat er gebeurd.

Minimum leeftijd voor bingo online spelen

Het spelen van online bingo spellen voor geld is alleen toegestaan voor personen die 18 jaar of ouder zijn. Het is natuurlijk gokken en volgens de wet mag je pas gokken vanaf je achttiende levensjaar. Als je toch jonger bent dan 18 jaar en je meld je aan om bingo te spelen, dan zal dit streng gecontroleerd worden. Je leeftijd wordt goed gecontroleerd en zodra men er achter komt dat de persoon jonger dan 18 jaar is, dan zal het zijn of haar gestorte geld en alles wat gewonnen is worden geblokkeerd. Wacht dus nog even voordat je 18 jaar bent en voorkom zo de nodige problemen.

Verslavingen

Online bingo spelen, moet uiteraard niet leiden tot een verslaving. Hoe merk je of je verslaafd bent? Stel je zelf de volgende vragen om te kijken of je verslaafd bent aan bingo of niet. Blijf je weg van je werk of van school om speciaal online bingo te spelen? Dan zit je zeker in de categorie verslaafd. Pas op en vraag eventueel om hulp. Het komt ook vaak voor dat men liegt over de hoeveelheid geld waarmee men gokt. Het liegen over de hoeveelheid geld die je hebt vergokt, is ook een teken van verslaving. Men wilt niet toegeven hoeveel er is ingezet en wil het voor andere verbergen. Sommige zien het spelen van bingo ook wel als een ontsnapping aan ruzies of frustraties. Gok niet uit frustratie, want dit kan leiden tot verslaving van het spelletje. Om verslaving op voorhand te beperken, hanteert mokumbingo.com een stortingslimiet. Je kan dus per dag, week en maand niet meer dan een bepaald bedrag storten.

Bij het online spelen van bingo is het mogelijk om terug te zien hoeveel keer je hebt gespeeld. Ook kan je in je account terugzien hoeveel geld je hebt gewonnen en ingezet. Er staat altijd hulp klaar voor eventuele vragen en klachten. Je kunt altijd je vragen stellen als je iets niet begrijpt. Je kunt ook terug kijken welke kaarten je hebt gekocht en wat de getrokken nummers waren in dat spel.

Mogelijkheid tot storten en limiet

Het storten van geld om online bingo te spelen is zeer veilig. Je kan geld storten via NETELLER, Moneybookers, Ukash en Paysafecard. Het minimale bedrag dat je kan storten bedraagt 10 euro. Voor de grotere gokkers geldt dat je tot maximaal 1.000 per keer kan storten. Dit je kan tot maximaal 10 keer per dag doen. Je kan dus maximaal 10.000 euro per dag storten. Heb je een mooi bedrag bij elkaar verdiend en wil je dit op je bankrekening laten storten dan is dit zeer eenvoudig. Vanaf een bedrag van 10 euro kan je dit op je bankrekening laten storten. Het maximum dat je per dag op je bank kan terug laten storten is 2.500 euro.

De site is zeer goed beveiligd en wordt dan ook telkens getest. Het kan dan ook bijna niet voorkomen dat je account wordt gehackt. Tenzij je natuurlijk een te simpel wachtwoord hebt gebruikt.