Bingo spelen online

Als men het woord bingo hoort, dan wordt er als snel gedacht aan ouwe mensen die in een volle zaal bingo aan het spelen zijn. Maar tegenwoordig is het niet meer zo als vroeger. We zijn moderner geworden en door de komst van de computer is er veel veranderd. Het is dus ook mogelijk geworden om bingo op je computer te spelen. Na de komst van het internet is werkelijk alles veranderd. Men is meer gaan communiceren via het internet en het contact met mensen in het dagelijks leven is afgenomen, maar het contact in zijn totaal is gelijk gebleven of misschien wel meer geworden. Omdat we nu ook via internet met elkaar kunnen praten. Door het spelen van online bingo is het ook mogelijk om met elkaar te praten. Ook hierdoor is bingo een van de populairdere spellen op het internet.

Meld je aan voor 5 euro gratis speeltegoed

Met goedkope kaarten bingo spelen

Bingo spelen online hoeft niet duur te zijn. Op sommige sites kan je al meedoen vanaf twee eurocent. Je koopt dus een bingokaart voor maar twee eurocent. Je kan zeggen dat het bijna niets is. Het spelen van het spelletje online kan via vele verschillende manieren. Zo kan je spelen in een room waarin een maximum aantal spelers kan deelnemen, maar zo zijn er ook kamers waarin er onbeperkt aantal spelers mogen meespelen. Het is altijd gezellig in de kamers en er kan met elkaar worden gepraat. Zo kan je nieuwe contacten maken en tegelijkertijd een leuke prijs winnen. Vrijwel alle bingosites bieden de nieuwe spelers een welkomstbonus aan. Met die gratis geld kan je kennis maken met de site en het spelletje. Op elke site is het net weer iets anders, daarom kan je met dit geld eerst even wennen aan alles. Zodra je het leuk vind kan je uiteraard meer geld storten.

Klik hier voor een bonus op je eerste storting!

Bingo prijzen winnen

Tijdens het spelen van bingo zijn er meestal wel extra prijzen te winnen. Zo kan je met één bingokaart wel drie keer een prijs winnen tijdens een ronde. Er zijn prijzen te winnen voor één volle lijn op uw kaart. Heeft u twee volle lijnen, dan wint u ook een prijs. En uiteraard ontvangt u ook een prijs zodra u als eerste een volle kaart hebt. Op sommige sites zijn er tijdens een ronde nog meer prijzen te verdelen. Zo is het mogelijk om op sommige sites deel te nemen door middel van je webcam aan te doen. Win je en vind de roomhost (=iemand van de site die alles in de gaten houdt) dat je een leuk winmoment hebt gedaan, dan kan je nog eens een extra prijs verwachten. Het is ook mogelijk om van te voren te voorspellen welke gelijke getal als eerste komt. Dit zijn getallen als 11, 22, 33 enz.. U moet dit gokken voordat de eerste bal is gevallen. Ziet u dat uw gekozen getal is gevallen, dan dient u dit in de chat te melden.

Gezellig chatten, de sociale kant van het bingospel

Het is natuurlijk leuk om tijdens het spelen met elkaar te chatten. Helaas komt het wel eens voor dat mensen dit willen verpesten. Houdt het daarom altijd netjes op de chat en val geen mensen lastig. Het is niet verstandig om je gegevens, zoals je mobiele nummer of adres weg te geven aan mensen die dit vragen. Let hierbij goed op. Zorg ervoor dat het taalgebruik netjes blijft zodat het spelen van online bingo leuk blijft.

Meer bingokaarten kopen, dus meer kans om de bingo te winnen!

Het kopen van meerdere kaarten voor één ronde is toegestaan. Zo maak je tijdens een ronde meerdere malen kans op de prijs. Vaak wordt de prijs van een volle kaart bepaald door het aantal gekochte kaarten. Des te meer kaarten er verkocht zijn, des te hoger de te winnen prijs is. Zodra de ballen worden getrokken hoef je eigenlijk niets meer te doen. Het enigste wat je hoeft te doen is eigenlijk bepalen hoeveel kaarten je wilt kopen en te kijken of je wint of niet. De getrokken nummers worden automatisch weggekruist.

Kijk voordat je in een kamer gaat spelen eerst even naar de voorwaarden van die kamer. Wil je bingo spelen met bijvoorbeeld 30 kaarten, kijk dan wel eerst even of je in deze kamer wel 30 kaarten kan kopen. Niet in alle rooms kan je evenveel kaarten kopen. Dit om de winkans voor mensen met wat minder geld even groot te laten. Vaak is het zo dat je bij een bepaald aantal gekochte kaarten je een extra kaart krijgt.

Alleen voor 18 jaar en ouder

Het spelen van bingo online is toegestaan vanaf 18 jaar en ouder. Ben je nog geen 18, wacht dan nog even totdat je wel mag spelen. Het spelen van bingo is in wezen gokken. En volgens de wet mag je pas vanaf je achttiende gokken. Op de sites wordt dan ook streng op de leeftijd gecontroleerd. Je kan je wel aanmelden met een valse geboortedatum, maar zodra je een storting wilt maken of geld wilt laten terugstorten zal men er vrijwel altijd achter komen of je 18 bent of niet. Op sommige site wordt eerst een kopie van je identiteitskaart gevraagd ter controle van je leeftijd.
Het overmaken van geld is vaak veilig en kan op verschillende manieren. De meest gebruikte manier is uiteraard internet bankieren.