Bingocams

Een gemoedelijk potje bingo via Bingocams: hoe werkt ‘t?
logo van bingocamsHet spel bingo wordt al jarenlang overal gespeeld en is ongekend populair. Het is een uitkomst dat u het spelletje tegenwoordig ook gemakkelijk online kunt spelen. En dat zonder in te leveren op de gezelligheid die bingo met zich meebrengt.

> Bekijk hier het bingospel van Bingocams

Wat is Bingocams?

het bingospel van bingocamsBingocams is een online portal van waaruit spelletjes bingo gestart kunnen worden. Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, is een webcam helemaal niet nodig. De mogelijkheid is er om het spelplezier te verhogen, als u dat leuk vindt. Op de website kunt u gelijkgestemden ontmoeten en potjes bingo spelen voor de gezelligheid en de gezonde spanning die het met zich meebrengt. Anders dan bij real life bingo is bingo via de website op elk moment van de dag beschikbaar. Via uw eigen account kunt u altijd deelnemen aan een spelletje.

Wat doet Bingocams?

Bingocams biedt u de mogelijkheid om:

  • Een account aan te maken;
  • Een kamer te kiezen waarin u aan een spel wilt deelnemen;
  • Kaarten te kopen om deel te nemen aan een spel waarbij u mooie prijzen kunt winnen;
  • Uw spelervaring te personaliseren met de stem waar uw voorkeur naar uitgaat;
  • Met andere spelers te communiceren.

Zo brengt u uw bingospel tot een goed eind!

> Kom ook bingoën bij Bingocams, meld je hier aan!

Welke aanbiedingen heeft Bingocams?

de 5 euro gratis aanbieding van bingocamsHet aanmaken van een account is helemaal gratis. Daarnaast zijn er bijzondere aanbiedingen te vinden op de website. Elke kamer waarin bingo gespeeld wordt is weer anders. Soms zijn er alleen grote prijzen te winnen, soms liggen de prijzen van de kaarten lager. De aanbiedingen ontdekt u door de website te verkennen en te gaan spelen. Het is ook mogelijk om gratis mee te spelen, zonder vooraf geld in te leggen. U krijgt dan € 5 van ons om het te proberen. Dat maakt het spel toegankelijk.

> Meld je hier aan en krijg €5 bonus bij je aanmelding!

Hoe kunt u opwaarderen bij Bingocams?

U start met een beginbedrag. Dat kunt u inzetten bij een spel. U kunt opwaarderen door gebruik te maken van een automatisch systeem. Zo heeft u altijd genoeg tegoed. De prijs van de kaarten verschilt per kamer. Een uitbetaling van het gewonnen geld kunt u aanvragen om uw saldo te verhogen (of om op te nemen).

Welke bingospellen worden er aangeboden en hoe werkt het?

bingospellen uit het aanbod van bingocamsBij Bingocams kunt u gebruik maken van uw webcam, maar dat hoeft niet. Door uw cam aan te zetten kunt u laten zien hoe u uw prijs wint! De spellen die worden aangeboden zijn 90 en 75 ballen bingo.

  • Eerst kiest u een kamer.
  • Vervolgens kunt u kaarten kopen om mee te spelen aan het spel. Dat kunt u ook automatisch laten doen.
  • Als u wint, hoeft u geen actie te ondernemen. Het toekennen van de prijzen gaat vanzelf.
  • U kunt altijd beginnen aan een nieuw spel in een andere kamer.
Kunt u ook gratis bingo spelen?

Op de website kunt u ook kosteloos meespelen. Dat kan in de speciale gratis kamers, maar ook door gebruik te maken van het cadeau dat u krijgt als u zich inschrijft. Door geld in te leggen kunt u kans maken op mooie prijzen. Maar natuurlijk kunt u ook kosteloos blijven spelen. Daarvoor zijn er op de website speciale kamers te vinden, waarvoor wel geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt.

> Bezoek de website van Bingocams