Bingo spelen bij Bingocams

logo van bingocamsEen aloud maar nog steeds verrassend populair gezelschapsspel is bingo. Geschikt voor elke leeftijd en over zo goed als de hele wereld gespeeld is dit stukje ontspanning op maat gemaakt voor enkele uren plezierig tijdverdrijf. Het competitief element zorgt voor een extra laag aan aantrekkelijkheid. Geen wonder dan ook dat het internet niet is achtergebleven en er heel wat aanbieders op de markt zijn. Bingocams is een van deze aanbieders en zet voornamelijk in op het sociaal contact en de technologie om klanten aan zich te binden.

> Bekijk hier het bingospel van Bingocams

Bingo spelen bij Bingocams: sociaal wezen

het bingospel van bingocamsBingo bij BingoCams gaat verder dan enkel het spelletje op zich. Dankzij de vele chat- en webcam mogelijkheden is het sociale aspect van bingo meer dan ooit aanwezig. Dit betekent dan ook dat het bij BingoCams mogelijk is met grote groepen bingo te spelen. Ideaal dus als tijdverdrijf met een groep vrienden, collega’s of familie.

Bingo spelen bij Bingocams: de bonussen

de 5 euro gratis aanbieding van bingocamsEven belangrijk als het sociaal aspect bij bingo zijn natuurlijk de winstkansen en hoe snel je ervan zult kunnen rentenieren. Bij BingoCams ontvang je een gratis no deposit bonus van 5 euro bij aanmelding. Daarnaast is de eerste stortingsbonus 200% met een maximum bonus van 100 euro. Nog niet genoeg? Door je in te schrijven op de nieuwsbrief van BingoCams ontvang je wekelijks bonuscodes voor zowel no deposit als deposit bonussen.

> Meld je hier aan en krijg €5 gratis

Het spelaanbod

Naast het bekende bingo kan je bij BingoCams ook nog terecht voor enkele andere casino spelen. Het aanbod hiervan is niet bijzonder uitgebreid maar dat hoeft ook niet want de prijzen zijn dat wel. Zo pakt BingoCams uit met een Progressieve jackpot die enkele duizenden euro’s waard is op elk gegeven moment. De bingokamers die worden aangeboden zijn 90 ballen kamers, 75 ballen, gratis bingokamers, gegarandeerde jackpot kamers en speciale evenementen kamers. Die hou je overigens best in de gaten want tijdens heel wat feestdagen kan je hier leuke prijzen winnen.

> Bezoek Bingocams