Bingotegoed storten bij Bingocams

logo van bingocamsBingoCams is een van de bekendere namen in het online bingo spelen. Deze aanbieder met sterke bingo roots is een populaire aanbieder die een volstrekt unieke aanpak heeft om zich te diversifiëren van de stevige concurrentie. Met de nadruk op technologie, het sociale aspect en de webcam kan enkel maar gezegd worden van BingoCams dat het zijn eigen niche alvast in handen heeft. Maar hoe krijg stort je nu geld op je account bij BingoCams?

> Bekijk hier het bingospel van Bingocams

Bingotegoed storten bij Bingocams: de bonussen

de 5 euro gratis aanbieding van bingocamsBij BingoCams kan je na het aanmaken van je account meteen genieten van een no deposit bonus ter waarde van 5 euro en een welkomstbonus die iedere storting tot 100 euro verdubbelt in bonusgeld. Dat komt erop neer dat je met een maximale storting van 100 euro kunt genieten van 200 euro bonusgeld. Leuke extra is dat je ook reload bonussen hebt bij BingoCams die jouw storting, mits de juiste bonuscode, tot 50% vermeerderen met bonusgeld. Blijft de vraag natuurlijk hoe je nu exact je account dient op te waarderen.

> Meld je aan en maak gebruik van die bonussen!

Bingotegoed storten bij Bingocams: de stortingsmogelijkheden

BingoCams is een moderne bingo website die duidelijk bijgehouden wordt en tracht innovatief te zijn. Het spreekt dan ook voor zich dat je over heel wat stortingsmogelijkheden beschikt bij BingoCams. Wil je weten wat de de complete lijst aan stortingsmogelijkheden zijn? Bezoek dan Bingocams.

Andere opties

Toch wat moderner? Online portefeuilles zoals Neteller, Skrill/Moneybookers en Ewire zijn geen enkel probleem. Toch wat ouderwetser? Ook creditkaarten zoals Visa, Mastercard en Diners Club worden aanvaard. Meer dan mogelijkheden genoeg dus om geld op jouw speelaccount te krijgen. Benieuwd hoe je account er nu eigenlijk voor staat? Dat kan altijd nagegaan worden via jouw profiel op BingoCams. Daar zie je een complete historiek met een stortingsgeschiedenis en alle details die je je maar zou kunnen wensen.

> Bezoek Bingocams