Gratis bingo bonus van Bingocams

logo van bingocamsBingocams is een van de grootste aanbieders in onze contreien van online bingo spelen. Zoals de naam al enigszins vertelt kan je hierbij gebruik maken van je eigen webcam om live op te nemen en ook heel wat contacten met andere spelers te leggen. Bingo is toch ook altijd een beetje een sociaal evenement en bij Bingocams is dat zonder enige twijfel het geval.

> Meld je aan voor het bingospel van Bingocams

Gratis bingo bonus van Bingocams

de 5 euro gratis aanbieding van bingocamsDaarnaast is een gouden troef van Bingocams dat je voor geld kan spelen op de website zonder ooit zelf geld te storten. Na het aanmaken van een account, wat overigens compleet gratis is, krijg je meteen een aanmeldbonus ter waarde van 5 euro die kan gebruikt worden om bingo te spelen en je tegoeden te vermenigvuldigen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gratis speelkamers.

Gratis speelkamers bij Bingocams

Bij Bingocams zijn er gratis en betalende speelkamers. De winsten liggen vanzelfsprekend hoger bij de betalende speelkamers maar ook in de gratis speelkamers valt geld te winnen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de kamers goed in de gaten houden, je moment kiezen en jezelf de eeuwigheid in bingo’en!

> Speel gratis mee, klik hier!

Gratis bingo bonus van Bingocams: nog meer bonus!

Beide vorige opties volledig uitgeput? Geen zorgen! Door je in te schrijven op de nieuwsbrief van Bingocams ontvang je elke week een mail met gratis bonuscodes die je kan gebruiken om gratis speeltegoed op je account te krijgen. Dit is gemiddeld voor rond de 2 euro wekelijks en zorgt er alleszins voor dat je enige tijd ertegen aan kunt gaan zonder te hoeven storten.

Het geld vrijspelen

Net zoals bij alle aanbieders dient bonusgeld ook bij Bingocams een aantal keren rondgespeeld te worden alvorens je het kan laten uitbetalen op je rekening. Dit om misbruik te voorkomen. Op papier lijken de bedragen die je moet rondspelen vrij hoog te liggen maar in de praktijk valt dat allemaal heus mee!

> Bezoek Bingocams