Stortingsbonussen bij Bingocams

logo van bingocamsBingoCams is een online aanbieder van bingo spelen en één van de grootste op de markt. De professioneel ogende website biedt heel wat technische mogelijkheden en valt zeker te smaken. Daarnaast spreekt het uiteraard voor zich dat er ook bij BingoCams diverse stortingsbonussen te verkrijgen vallen om nieuwe klanten aan te lokken en bestaande klanten te behouden.

> Bekijk hier het bingospel van Bingocams

Stortingsbonussen bij Bingocams

Bij BingoCams kan er een onderscheid worden gemaakt tussen twee soorten stortingsbonussen: de 200% welkomstbonus en de 50% reloadbonus. De welkomstbonus is, zoals de naam al weergeeft, een bonus die gegeven wordt op de eerste storting na het aanmaken van jouw account. Concreet wordt die storting gematcht door BingoCams met een begrenzing van 100 euro. Een storting van 100 euro levert je dus 200 bonusgeld op. Een welkomstbonus die zeker en vast marktconform is. De minimale storting is hier overigens 10 euro.

> Klik hier voor 200% bonustegoed op je 1e storting!

Stortingsbonussen bij Bingocams: reloadbonus

Daarnaast is er ook nog de 50% reloadbonus bij BingoCams. Hiervoor dien je wel ingeschreven te zijn op de nieuwsbrief en je mail in de gaten te houden. In deze mail zit immers een bonuscode bijgevoegd die je kan gebruiken om 50% bovenop je storting te krijgen met een maximum begrenzing van 125 euro. Concreet betekent dat dus dat wanneer je een storting van 100 euro uitvoert BingoCams dit zal matchen met 50 euro bonusgeld. Net als bij de welkomstbonus geldt ook hier dat er een minimale storting van 10 euro dient te zijn.

Stortingsmogelijkheden bij BingoCams

De volgende vraag is dan ongetwijfeld: hoe krijg ik nu geld op mijn account? Als moderne website is het antwoord bij BingoCams te omschrijven als gemakkelijk. Opties genoeg dus om aan de slag te gaan.

> Bezoek Bingocams