Bingolot

bingospel van bingolotOm gezellig samen bingo te kunnen spelen hoef je allang niet meer grote kienhallen te bezoeken. Het spel met de balletjes en de nummertjes is vandaag de dag ook online via het internet beschikbaar. Eén van de sites die het kienspel aanbiedt is Bingolot, een internationaal georiënteerde verzamelplaats voor bingofanaten die dag en nacht gezamenlijk menig spannend, maar vooral ook gezellig uurtje op deze site kunnen verpozen.

> Bekijk hier het bingospel van Bingolot

Gezellig samen bingo spelen

Die gezelligheid schuilt vooral in het feit dat elke virtuele speellocatie van Bingolot is voorzien van een chatfunctie waar de spelers veelvuldig gebruik van maken. Niet alleen om elkaar keer op keer te feliciteren wanneer één van de medespelers ‘bingo’ heeft behaald, maar ook om gewoon gezellig ditjes en datjes over de dagelijkse dingen van het leven met elkaar uit te wisselen. Maak je daarbij overigens geen zorgen over het internationale karakter van de site. Bingolot herkent namelijk vanuit welk land je contact met hen maakt en past daar haar taalinstelling op aan.

Snel meespelen is uiterst eenvoudig

Natuurlijk gaat het bij Bingolot ook vooral om het spelen van het bingospel. Deelname wordt de speler wat dat betreft wel heel erg gemakkelijk gemaakt. Tenzij je van plan bent een reguliere speler te worden blijft een ietwat uitgebreidere inlogprocedure je namelijk bespaard. Alleen het opgeven van een spelersnaam is in dat geval voldoende. Als gastspeler kun je vervolgens je bingokaarten kopen door te bellen met een 0900-nummer. Je kunt daarnaast ook kiezen voor volledig kosteloze deelname aan het bingospel in de zogenoemde ‘free rooms’.

Ruime keuze uit verschillende spelmogelijkheden

de keuze uit diverse bingospellenNa aanmelding belandt de speler in een selectiescherm waarin men kan kiezen uit letterlijk talloze verschillende bingorooms die vaak grappige namen als ‘De Aasgier’, ‘De Huismus’ of ‘De Zebravink’ dragen. Daarnaast kan vooraf per bingokaart de hoogte van de inzet worden bepaald. Die kan variëren van 5 tot en met 50 cent per stuk, waarbij vanzelfsprekend geldt: hoe hoger de inzet, des te groter de te winnen prijzenpot.

Zonder stress op weg naar de winnende bingo

bingoprijzen winnen bij bingolotWie eenmaal een virtuele speelkamer heeft betreden en veraansluitend één of meer bingokaarten heeft gekocht – of in het geval van de ‘free rooms’ heeft gekregen – kan vervolgens relaxt toekijken hoe de nummers worden getrokken en de kaarten automatisch worden gevuld met gekleurde stippen zodra de getrokken nummers overeenstemmen met die op de online kienkaarten. Stressen dat je wellicht een nummertje mist tijdens de trekking – waardoor een winnende bingo aan je neus voorbij zou gaan – is er bij Bingolot dus gegarandeerd niet bij.

> Wil jij ook winnen? Speel dan mee bij Bingolot

Gezamenlijk speelplezier belangrijker dan grote winsten

De hoogte van de te winnen prijzen tijdens elke speelronde is afhankelijk van zowel de prijs die voor elke afzonderlijke speelkaart betaald moet worden als ook het aantal deelnemers in de virtuele speelruimte. In de meeste gevallen is de hoogte van de prijzenpot beperkt tot slechts enkele euro’s, hetgeen tevens een goede indicatie is dat het bij Bingolot vooral draait om het gezellig samen spelen van een spelletje. Reguliere spelers die uiteindelijk echt willen ‘cashen’ kunnen een uitbetaling aanvragen zodra hun spelersrekening 50 euro of meer bevat.

Conclusie

Kort samengevat kan gesteld worden dat Bingolot een bingosite is die lekker eenvoudig in het gebruik is. De spelers worden tijdens de spelrondes door een vriendelijke damesstem toegesproken en ook alle belangrijke instructies om aan het online bingospel mee te kunnen doen zijn beschikbaar op de website. Ben je echter op zoek naar een bingosite die grote prijzenpotten aanbiedt, dan is dit niet de aangewezen plek daarvoor. Wie echter gezellig online wil kletsen terwijl op de achtergrond de bingoballen over het scherm rollen is bij deze site absoluut aan het goede adres.

> Bezoek Bingolot