Gratis bingo spelletjes

Gratis bingo spelletjes zorgen voor veel gezelligheid en vermaak. Het aanbod van deze gratis bingo spelletjes is door verloop van tijd aardig toegenomen doordat het vandaag de dag nog steeds zeer populair is. Bij de meeste online spellen is het mogelijk een leuke bonus in de wacht te slepen of deel te nemen aan diverse acties. Ook bestaat er een mogelijkheid deel te nemen aan de grote jackpot. U kunt op verschillende manieren kans maken op fantastische bonusprijzen. Om de jackpot te winnen dient u van te voren wel een keer een keer speelgeld gestort te hebben.

Gratis bingo rooms

Bij sommige gratis bingo spelletjes kunt u gratis bingokaarten kopen om zo kosteloos deel te nemen. Hier kunt u de gezelligheid van bingo ervaren zonder dat u het gevaar loopt echt geld te verliezen.

Ook deze variant van dit gezelschapsspel is voorzien van een chatfunctie waardoor u de gezelligheid van gratis bingo spelletjes niet hoeft mis te lopen. Er kan in deze rooms wel bonus geld gewonnen worden, maar dit kan dan niet uitgekeerd worden, maar het voordeel van deze leuke bonus is dat u hier wel eventueel gratis bingokaarten van kunt aanschaffen.

Klik hier om je aan te melden

Jackpots

Veel bingo spellen bieden bonussen en acties aan, die aardig kunnen oplopen. Dit komt doordat een deel van ieder verkocht lot toegevoegd wordt aan de jackpot. Als u binnen een bepaald aantal ballen, wat vooraf is afgesteld, uw kaart vol heeft maakt u kans op de jackpot of andere fantastische prijzen. Deze jackpots zijn vaak een bepaalde periode actief, de hoogte van het bedrag is onder andere afhankelijk van het aantal verkochte loten, en de looptijd voor de verkoop van deze loten. Om kans te maken op de jackpot moet u een bepaald aantal keer bingo hebben, of binnen een bepaald aantal ballen het juiste patroon of volle kaart vormen. Als u het aangegeven patroon op de bingo kaart vol heeft dan kunt u kans maken op een van de hoofdprijzen of een andere geldbeloning.

De meeste gratis bingo spelletjes maken gebruik van speciale actiecodes om zodoende een bonus op het speeltegoed te geven. Let op! Deze code staat meestal op de homepagina vermeld. Houdt hier rekening mee tijdens het aanmaken van uw account. Als u deze eenmaal heeft aangemaakt, kunt geen aanspraak meer maken op deze bonus.

Vrienden toevoegen bij gratis bingo spelletjes

Ook zijn er vaak speciale bonussen met geldbeloningen voor andere patronen op de bingokaarten. Deze leuke bonus staat meestal op de website zelf vermeld alvorens u deelneemt aan dit gezelschapsspel. Zo zijn er dagelijks nieuwe acties bij deze gratis online bingo spelletjes. Bij veel gratis bingo spelletjes kunt u als extra actie uw vrienden uitnodigen. Als zijnet zo enthousiast zijn geworden van dit leuke gezelschapsspel als u, kunnen zij ervoor kiezen ook een account aan te maken. Zo kunnen zij ook gratis bingo spelletjes spelen. Als zij daarna aangeven dat zij dit op uw aanraden hebben gedaan kunt u hier een leuke bonus in de vorm van gratis speeltegoed door winnen. Ook kunt u extra tegoed krijgen door een bepaald bedrag te storten.