Gratis bingo tegoed

de eerste bonussen van shinybingo na je aanmeldingOnline bingo spelen is hartstikke leuk. Het is weer eens wat anders dan het standaard tetris of pacman. Het is natuurlijk nog leuker als je er nog geld mee kan winnen ook. Het spelen om geld brengt altijd wel wat spanning met zich mee. Nu is het spelen van bingo op ShinyBingo.com nog leuker, omdat je bij je eerste storting van minimaal 10 euro je dit bedrag verviervoudigt krijgt. Bij je eerste storting krijg je dus 300 procent van het gestorte geld. Stort u dus 10 euro, dan krijgt u een bedrag van 30 euro cadeau. U account saldo bedraagt dan 40 euro. Dit is natuurlijk lekker gratis bingo tegoed. Naast deze welkomstbonus krijg je ook geregeld andere bonuscodes toegestuurd, ook hiermee kan je extra bingo tegoed verkrijgen bovenop je gestorte bedrag.

Meld je aan en krijg 300% bonus op je eerste storting!

Behalve via het storten van geld, kunt u ook gratis bingo tegoed ontvangen door de bingo zelf te spelen. Tussen bepaalde tijdstippen zal er een extra prijs worden weggegeven in de bingorooms. Let dus goed op en zorg dat je op tijd in de room bent. Zo maakt u kans op nog meer gratis bingo geld.

Meld je aan voor 5 euro gratis speeltegoed

Trouwe spelers, leuke extra’s

in de shinybingo shop kan je gold coins inruilen voor cadeausShinyBingo.com beloond haar trouwe bezoekers. Je krijgt loyaliteitspunten door gewoon te spelen. Hier hoef je verder helemaal niets voor te doen. Hiermee kan je stijgen in het loyaliteitslevel met de hierbij behorende voordelen. Elke keer wanneer je een loyaliteitslevel omhoog gaat krijg je Gold Coins (Gouden Munten). Hiermee kan je in de ShinyBingo shop leuke dingen kopen. Je kunt zo bijvoorbeeld je Gold Coins inruilen voor elektronica, van een frituurpan tot en met een luxe tv! Daarnaast is het ook mogelijk om je Gold Coins in te ruilen voor bonustegoed, zo kan je 25 Gold Coins inruilen voor 25 euro gratis bingo tegoed.

Wekelijks gratis bonuscodes

Je krijgt bij ShinyBingo wekelijks gratis bonuscodes toegestuurd. Deze bonuscodes kan je in het betaalonderdeel van ShinyBingo inruilen tegen gratis bingo tegoed, zonder dat je hiervoor een storting hoeft te verrichten. Daarnaast kan je ook op speciale moment een bonus verwachten, zoals bijvoorbeeld op je verjaardag.

Wil jij wekelijks gratis bingo tegoed? Meld je hier aan!

gratis bingo tegoed verzilveren met een bonuscode van shinybingo
Voorbeeld van een gratis bonuscode welke je bij ShinyBingo kan verzilveren voor gratis bingo tegoed

Gratis bingo ronden

Naast de welkomstbonus van vijf euro, zijn er nog meer acties van ShinyBingo.com waarbij u gratis bingo tegoed kunt ontvangen. Er zijn zelfs dagen waarop u tussen bepaalde tijdstippen gratis bingo kan spelen. Zo maakt u dus kans op gratis geld. Wie wil dat nou niet? Ook worden er in sommige rooms extreem hoge geldprijzen weggegeven. Zo kunt u kans maken op 10.000’en euro extra. Elke maand zijn er vele acties. Op sommige speelautomaten kunt u dan al meespelen voor maar 15 eurocent.

Leuke acties

Er worden geregeld leuke en grote acties georganiseerd bij deze bingosite. Denk bijvoorbeeld aan een toernooi waarbij je als hoofdprijs een auto kan winnen of een jackpot van duizenden euro’s. Daarnaast zijn er ook dagelijks gratis bingoronden, niet alleen voor de trouwe en loyale spelers, maar ook voor de nieuwe bingo spelers!

Bezoek ShinyBingo.com

summer bonanza jackpot toernooi van de zomer in 2015
Voorbeeld van een bingotoernooi welke door ShinyBingo is georganiseerd is bijvoorbeeld de Summer Bonanza Jackpot.