Gratis bingo

Het spelen van bingo is een zeer spannende bezigheid. Het is in spanning afwachten welke getallen er zullen komen. Samen met vrienden en familie is het gezellig om bingo te spelen. Is er geen mogelijkheid om met vrienden of familie bingo te spelen en heb je wel zin om bingo te spelen, dan kan men tegenwoordig ook online bingo spelen. Ook dit is gezellig, omdat je online met andere spelers kan praten. Op mokumbingo.com kan je tijdens het spelen van bingo ook nog eens geld winnen. Het is natuurlijk extra leuk om nog eens gratis geld te krijgen. Zodoende kan je dus gratis bingo spelen. Bij het aanmelden krijgt u een bonus van 10 euro. Met dit bedrag kunt u gratis bingo gaan spelen.

Meld je aan voor 10 euro gratis speeltegoed

Bonussen

Hoe ontvangt u nog meer gratis bingo geld? Op mokumbingo.com zijn er vele acties te vinden. Ook kunt u vele bonussen verdienen. Dit begint al met het storten van geld op je account. Als je voor de eerste keer geld stort, dan krijg je van mokumbingo.com maar liefst het bedrag plus nog eens 2 keer het bedrag erbij. Stort u dus 20 euro, dan krijgt u van mokumbingo.com 40 euro. Het uiteindelijke bedrag dat u dan op uw account hebt staan is 60 euro. Het is dan hartstikke lekker om voor 40 euro gratis bingo te spelen.

Bij de tweede storting krijgt u ook weer een aanzienlijk percentage van uw gestorte bedrag erbij. maar liefst 100 procent wordt er bovenop gedaan. Maakt u bij de tweede keer een storting van 25 euro, dan krijgt u er nog eens 25 euro bovenop. U betaalt dus 25 euro en krijgt 50 euro. De derde storting is de laatste storting waarbij je een bonus krijgt. Het percentage wat je hierbij krijgt is 150 procent. Als je bij de derde storting 30 euro overmaakt, dan krijg je van mokumbingo.com 45 euro gratis om bingo mee te spelen. Met de bonussen is het handig om gratis bingo te spelen.

Klik hier om ook gebruik te maken van deze mooie aanbieding!

Gratis bingo door extra spelletjes te doen

Niet alleen via het storten van geld kan je extra lang bingo spelen, maar ook via diverse acties en spelletjes tijdens de bingo sessie kan je gratis bingo spelen. Zo worden er ook wel eens prijzen verdeeld tijdens een ronde. Het spelen rond een bepaalde tijdstip is soms erg leuk. Zo maak je op dat moment extra kans op nog meer geld.

Je kan natuurlijk pas bingo spelen als je bingokaarten hebt gekocht. Dit spreekt natuurlijk voor zich. Met het kopen van deze kaarten spaart u bij mokumbingo.com loyaliteitspunten. Deze punten kunt u verzamelen om ze later weer in te wisselen voor gratis bingo geld. Duizend loyaliteitspunten staat gelijk aan één euro. U ontvangt ook loyaliteitspunten als u bijvoorbeeld tijdens het spelen een prijs wint. Niet alleen tijdens het spelen kunt u de punten ontvangen, maar ook door bijvoorbeeld enquêtes in te vullen kunt u loyaliteitspunten ontvangen. In wezen kan je hiermee dus gratis bingo spelen. Elke euro die je uitgeeft aan een bingokaarten, staat gelijk aan 10 punten. Je kunt dus eigenlijk zeggen dat honderd euro gelijk staat aan één euro extra.

De Jackpots en grote prijzen!

In sommige rooms worden er af en toe wel eens grote prijzen weggegeven. Elke maand zijn er ook maandprijzen te verdienen. Deze kunnen oplopen tot maar liefst 10.000 euro. Wie wilt dit nou niet winnen. Er zijn ook acties waarbij u voor een paar uur voor maar 1 eurocent op sommige speelautomaten kan spelen.

Om gratis bingo te spelen dient u zich uiteraard wel eerst aan te melden. Zodra u zich hebt aangemeld zijn er tal van acties, zodat u eerst kunt rondkijken en kan beleven hoe het is om online bingo te spelen.