Jogobingo

Hoe werkt Jogobingo?
jogobingoMet Jogobingo kun je samen met je vrienden tot tien bingokaarten tegelijk spelen. Om mee te spelen in een bingo koop je een bingokaartje, dit kan al vanaf €0,05. Je kunt met je vrienden afspreken welke bingo je gaat spelen en elkaar ontmoeten in de chat. Daarnaast zul je al snel nieuwe vrienden maken met je nieuwe medespelers. In de bonusrondes kun je extra prijzen verdienen en meer halen uit je bingokaartjes. Het geld dat je wint in een bingospel kun je door Jogobingo laten uitkeren op je rekening.

> Bekijk hier het bingospel van jogobingo

Aanmelden en een spelersaccount aanmaken

Wanneer je voor het eerst bingo gaat spelen maak je eenmalig een spelersaccount aan. Je bedenkt een spelersnaam en een sterk wachtwoord dat je gemakkelijk kunt onthouden. In het vervolg hoef je alleen maar je inloggegevens in te vullen alvorens je begint te spelen. Je kunt er ook voor kiezen om het checkboxje ‘remember me’ aan te kruisen. In dit geval worden je inloggegevens bewaard en kun je na het openen van de website direct beginnen met bingo spelen. Een spelersaccount aanmaken is overigens niet verplicht maar is wel sterk aan te raden vanwege het toenemende gebruiksgemak.

> Meld je aan bij Jogobingo

gratis een account aanmaken bij jogobingo

Hoe kan ik opwaarderen bij Jogobingo?

Met behulp van van een stortingsoptie kun je je krediet op je account opwaarderen. Met dit krediet kun je vervolgens bingokaarten kopen en meespelen in verschillende bingo’s. Het geld dat je hebt gewonnen in voorgaande spelen kun je bovendien ook inzetten om nieuwe bingokaarten te kopen. Op deze manier kun je je kapitaal uitbreiden en uiteindelijk vragen om een uitbetaling. Om een uitbetaling aan te vragen moet je een krediet van minimaal €50 hebben opgebouwd.

Welke bingospellen worden er aangeboden?

bingokamers bij jogobingoWanneer je je hebt aangemeld bij Jogobingo kun je kiezen uit talloze bingokamers. Elk met een eigen naam en ieder met eigen regels. Zo kun je in sommige bingokamers gratis spelen. In de ene kamer kun je maximaal tien bingokaarten per keer spelen en in andere maar een. Het verschilt overigens per kamer hoeveel een bingokaartje kost. Je kunt ook eenvoudig zien hoeveel spelers er al in een kamer aanwezig zijn en hoeveel deelnemers er maximaal aan de bingo mee mogen doen.

Is het mogelijk om gratis bingo te spelen?

meespelen in de gratis bingokamers van jogobingoOm gratis bingo te kunnen spelen op de bingowebsite kun je kiezen om plaats te nemen in de gratis bingokamers. Deze bingokamers zijn altijd erg populair. Je kunt hier elke ronde weer 2 gratis bingokaarten ontvangen. Voor elke bingokaart die uitgegeven wordt word een gering bedrag aan de bingopot toegevoegd. Zo kan je elke ronde gratis kans maken op echte geldprijsjes!

Op deze bingowebsite kun je in de volgende bingokamers gratis bingo spelen:

  • De Vrije Vogel 1: deze bingokamer is de hele dag geopend.
  • De Vrije Vogel 2: deze bingokamer is geopend van 10:00 tot 02:00.
  • De Vrije Vogel 3: deze bingokamer is geopend van 10:00 tot 22:00.

> Speel ook gratis mee in het spel van jogobingo