Mokum bingo bonus code

Vanaf nu hoef je geen bonus code meer te gebruiken, maar kan je zonder bonus code 3 euro bij aanmelding ontvangen en 200% bonus krijgen op je eerste storting!

Klik hier om je aan te melden

Ben je nog niet aangemeld bij Mokum bingo? Meld je dan aan en type bij de promotie code “MOKUM” neer. Daarmee vergroot je de eerste bonussen die je gratis en op je eerste storting bij mokum bingo krijgt. Zo kan je dus een hoop voordeel opdoen in het begin wanneer je het bingo spelen voor echt geld bij mokum bingo wil beginnen.

Klik hier voor 3 euro gratis bingotegoed

Hogere gratis bingo bonus

De gratis bingo bonus die je krijgt bij mokum bingo wordt verhoogd naar 3 euro, hiervoor hoef je alleen je aanmelding te voltooien. Gebruik dus de bonus code “MOKUM” en je krijgt dus gelijk al meer geld om het bingospel van mokum uit te testen.

200% bingo bonus

Je krijgt niet alleen een hogere bingo bonus bij je aanmelding, maar ook bij je eerste storting is de bonus hoger als normaal. Je krijgt normaal namelijk een bonus van 100% op je eerste storting, maar wanneer je MOKUM invult als promotie code dat word je eerste storting van 20 euro of welk bedrag je dan ook stort verhoogd met 200%. In het geval van een storting van 20 euro kan je het bingo spelen dus niet beginnen met 40 euro, maar met 60 euro als je de bingo bonus code MOKUM bij je aanmelding gebruikt!