Nieuw bingo bonus code van Mokum

En het is weer zover, zoals wel vaker organiseert Mokum bingo weer een leuke actie. Dit maal kan je als nieuwe speler zelfs een iPad 2 winnen! Doe deze maand ook mee met de bingo voor de bingo jackpot die deze maand gaat vallen die een waarde kent van maar liefst 250.000 Euro! Reden genoeg om je maar eens aan te melden.

Meld je via deze link snel aan!

De bonus code is IPAD2, vul deze bij aanmelding in en je krijgt gelijk al een gratis bingo bonus van 4 euro in plaats van de oorspronkelijke bonus van 3 euro. Je kan dus al gelijk langer het bingospel uitproberen voor je erover na gaat denken om voor echt geld te spelen. Wil je voor de iPad in aanmerking komen dan moet je deze maand een storting doen van minimaal 10 euro, dan doe je mee aan de trekking en wie weet krijg jij gelijk je eerste maand bij deze online bingo aanbieder al een geweldig cadeau!

Meld je aan met IPAD2 en dan krijg je naast extra gratis bingotegoed ook een kans op de super jackpot en een iPad2!

Daarnaast blijft de stortingbonus gewoon op 200% staan tot een maximum van 200 euro. Doe je dus een storting van 50 euro dan bedraagt je speelsaldo 150 euro. Mokum is een voorloper op het gebied van de stortingbonus, want hier krijg op dit moment de hoogste stortingsbonus op het gebied van de Nederlandse online bingo markt. Zeker een aanrader als je het online bingo wilt beginnen, maar nog niet weet waar!