Bingo spelen bij ShinyBingo

shinybingoBingo is een leuk en verslavend spel waar ook het internet al sinds enige jaren volledig weg van is. Op zoek naar een leuke site om bingo op te spelen kom je vroeg of laat ongetwijfeld terecht op het bingospel van ShinyBingo. Deze bingo aanbieder is een van de grootste spelers op de markt.

> Meld je aan

Bingo spelen bij ShinyBingo: het persoonlijk contact

Laten we wel wezen: een van de grootste redenen waarom bingo zo’n populair spel is en blijft heeft ook te maken met het sociaal contact tussen de deelnemers. Bij ShinyBingo zijn ze zich daar ten zeerste bewust van. Om die reden kan er onbeperkt gechat worden om nieuwe contacten op te doen. De chatrooms staan overigens altijd onder toezicht van een beheerder om een vlotte werking te verzekeren.

Het spelaanbod

De grote troef van ShinyBingo is zonder twijfel bingo zelf. Er zijn echter nog meer zaken te spelen op de website. Zo biedt ShinyBingo ook gok- en fruitautomaten aan, kraslot en casino spelen en zelfs progressieve jackpots. Het toch maar bij bingo houden? Dan kan je kiezen uit 90 ball en 75 ball bingo.

> Klik hier om mee te spelen met de bingo

Hoe bingo spelen bij ShinyBingo

de eerste bonussen van shinybingo na je aanmeldingHet spreekt voor zich dat de eerste stap zal zijn het aanmaken van een account. Daarbij krijg je meteen al een bonus van 5 euro om rond te spelen. Ook kan er nu een eerste storting worden volbracht waarbij je een bonus van 300% op de storting krijgt. Klaar om te spelen? Log in en druk op de Play Now knop om een overzicht te krijgen van de diverse bingokamers. Hierbij zie je ook meteen de details van deze kamers. Keuze gemaakt? Dan is alles wat je nog hoeft te doen een druk op de Play knop te geven.

> Bezoek ShinyBingo