Bingotegoed storten bij ShinyBingo

shinybingoShinyBingo is een website waar je vast en zeker al eens van gehoord hebt of op terecht bent gekomen als je op zoek bent naar online bingo spelen. Deze aanbieder met helpdesk is een populaire keuze onder de bingo spelers en dat kan enkel en alleen maar logisch worden genoemd. Maar hoe krijg je nu geld op je account bij ShinyBingo?

> Meld je aan

Bingotegoed storten bij ShinyBingo

Na het aanmaken van je account kan je eerst en vooral genieten van een gratis aanmeldbonus van 5 euro. Met wat geluk kan dat wel eens het begin zijn van een fortuin. Is dat niet het geval is het natuurlijk tijd om je account op te waarderen. De eerste storting bij ShinyBingo staat garant voor een stortingsbonus van 300% met een maximum van 150 euro aan bonustegoed. Het komt er dus in feite op neer dat de beste storting bij ShinyBingo 50 euro is.

Stortingsmogelijkheden bij ShinyBingo

Bingotegoed storten bij ShinyBingo kan op verschillende manieren. Op de website klik je eerst en vooral in het linkermenu op deposit. Dit brengt je naar een pagina met de diverse opties op getoond.

> Meld je hier aan voor de bingo met geld

En nog meer mogelijkheden

Er kan ook gebruik gemaakt worden van Visa, Mastercard en Diners Club. Voor wie geen zin heeft om een plastieken kaart uit de portefeuille te halen kan er ook gewerkt worden met online portefeuilles. Zowel Neteller, Skrill/Moneybookers en diensten als Ewire en Click and Buy behoren tot de mogelijkheden. Even vergeten hoe je account er nu exact voor staat? Er kan op je account altijd nagegaan worden hoeveel geld er is bijgestort, afgehaald en aan welke spellen er exact geld bij ingeschoten is en geld aan binnengekomen is.

> Bezoek ShinyBingo