Gratis bingo bonus van ShinyBingo

shinybingoShinyBingo is een bekende aanbieder van online bingo spelen die opereert met een licentie uit Malta. In de steeds competitiever wordende markt van het online bingo zijn er natuurlijk maar enkel manieren om je te onderscheiden van de concurrentie en wordt het steeds belangrijker om nieuwe klanten aan je te kunnen binden. De manier bij uitstek om dit te doen is vanzelfsprekend de eerste stortingsbonus.

> Meld je aan

ShinyBingo eerste stortingsbonus

de eerste bonussen van shinybingo na je aanmeldingDe ShinyBingo eerste stortingsbonus is een van de meest genereuze en simpelste stortingsbonussen die er op de markt te vinden zijn. Bij het aanmaken van een account krijg je eerst een gratis speeltegoed ter waarde van 5 euro. Naast deze welkomstbonus kan je dan geld storten op je eerste storting een fikse bingo bonus erbij krijgen. Bij ShinyBingo is de eerste stortingsbonus een bonus van 300% van het gestorte bedrag. Hierbij geldt een maximum van 150 euro aan bonustegoed. Concreet betekent dit dus dat wanneer je 40 euro stort er 120 euro bonusgeld vrijkomt en dat een storting van 50 euro de maximale bonus oplevert.

> Pak deze bonussen! Klik hier

De stortingsmogelijkheden

Om geld op je account te krijgen en te kunnen genieten van de eerste stortingsbonus moet je natuurlijk ook kunnen storten. Wanneer je voor het eerst een storting doet dan wordt de welkomstbonus automatisch op je account bijgeschreven. Voor meer informatie over de stortingsoptie kan je ShinyBingo bezoeken.

Het vrijspelen van de bonussen

Bonussen van stortingen en bonuscodes kunnen bij ShinyBingo uiteraard niet meteen gecasht worden. Dit om misbruik te voorkomen. Alles dient rondgespeeld te worden om uitbetaald te kunnen worden. Bij ShinyBingo is het zo dat een stortingsbonus 6 keer rondgespeeld moet worden. Ontvang je een stortingsbonus van 100 euro zal je dus voor 600 euro aan bingokaarten moeten kopen voor het geld echt op je rekening kan verschijnen. 6 keer rondspelen is wat de markt betreft overigens relatief vrijgevig!

> Bezoek ShinyBingo