Stortingsbonussen bij ShinyBingo

shinybingoShinyBingo is een van de grootste aanbieders van online bingo spelen op de markt. Deze online bingo aanbieder is zeker voor de bingospeler een goede keuze. Met een uitstekende helpdesk kan je er zeker van zijn dat er geen communicatieproblemen zich zullen voordoen. Bovendien kan je bij ShinyBingo altijd wel genieten van een paar leuke stortingsbonussen.

> Meld je aan

Stortingsbonussen bij ShinyBingo

de eerste bonussen van shinybingo na je aanmeldingIn de eerste plaats is de meest gekende stortingsbonus natuurlijk de vertrouwde eerste stortingsbonus. Ook ShinyBingo heeft er zo eentje voor je in petto. Naast de welkomstbonus van zowat 5 euro die je sowieso mag ontvangen is de eerste stortingsbonus van ShinyBingo een bonustegoed van 300% op het gestorte bedrag. Jammer genoeg is dit bedrag niet onbeperkt maar begrensd op maximaal 150 euro bonustegoed. Dat betekent zoveel als dat je voor een storting van 50 euro er het maximale uit kan halen.

Stortingsbonussen bij ShinyBingo: de codes

Nog op zoek naar meer stortingsbonussen? Dan volstaat het bij ShinyBingo om je te abonneren op de nieuwsbrief die wekelijks in je mailbox terecht zal komen. Daarin kan je, naast een gewone gratis bonus code, ook een wekelijkse stortingsbonus code terugvinden. Deze code invullen bij een storting geeft je recht op de bonus. Wat deze bonus is hangt af van de exacte vorm. Het kan dat er een minimale storting moet gebeuren van 10, 25 tot 50 euro en ook de percentages van de bonus kunnen al eens aan verandering onderhevig zijn.

> Maak hier een account voor deze bonus codes

Het vrijspelen van de bonussen

Om misbruik te voorkomen is het ook bij ShinyBingo zo dat de bonussen niet meteen te verzilveren vallen naar echt geld. Iedere stortingsbonus dient om uitbetaald te kunnen worden 6 keer rondgespeeld te worden. Dat betekent concreet dat je voor 10 euro bonustegoed minimaal 60 euro aan bingokaarten zal moeten kopen met die geld alvoor het in echt speelsaldo zal veranderen en dus uit te betalen valt. Dat klinkt veel maar valt in de praktijk best mee.

> Bezoek ShinyBingo