Trendiebingo

TrendieBingo is de hipste bingosite!
trendiebingo welkomstbonusOp deze bingosite voelt iedereen zich al binnen enkele muisklikken helemaal thuis.
Er wordt zowel gratis als betaalde bingo aangeboden, en ervaren spelleiders zorgen ervoor dat alles zo vlot mogelijk loopt. Spelen kan er al vanaf een luttele vijf eurocent, maar hoger kan natuurlijk ook.
Daarnaast kan je er ook uren spenderen aan andere kansspelletjes.

Heb je een vraag? Dan kan je die aan je medespelers via de live chat voorleggen of ze stellen aan één van de vriendelijke medewerkers die er dagelijks voor je klaarstaan.
Bovendien is het platform aangekleed met een fris, gebruiksvriendelijk jasje en waan je je meteen in een echte bingozaal, al zit je zelf lekker lui op de bank. En met een beetje geluk win je een prijs

Bezoek de website van TrendieBingo

Spelen in stijl

bingospel van trendiebingoHoewel het bingospel al een hele tijd populair is in de Verenigde Staten, is het nog maar sinds kort in trek in onze streken. Op TrendieBingo.com kan je verschillende varianten op het spel terugvinden, met lage inzet of met hoge jackpots. Bijna iedere minuut start er een nieuw spel, waarbij je kunt kiezen uit kamers waar er met vijfenzeventig of negentig ballen gespeeld wordt.

Wanneer je kiest om met negentig ballen te spelen, maak je kans op drie reguliere prijzen (bij het voltooien van de eerste & tweede winstlijn en de volledige kaart) en een jackpot. In de kamers met vijfenzeventig ballen zijn er echter vijf prijzen te winnen.

B.. B.. B… Bonus!

trendiebingo welkomstbonusBij TrendieBingo ga je gratis van start met vijf euro bonustegoed. No strings attached! Je moet dus geen geld naar je account overmaken om je te wagen aan enkele proefrondjes. Daarnaast krijgt je mailbox ook heel wat bonuscodes toegestuurd, om extra speeltegoed (50%-100%) te verkrijgen wanneer je een storting plaatst, maar ook een aantal gratis bingorondes waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt gaan. Een beknopt overzicht van de bonussen die TrendieBingo aanbiedt vind je hieronder terug:

  • Registratiebonus: €5,00
  • Eerste stortingsbonus: 200%
  • Wekelijkse stortingsbonussen: 50%-100%
  • Wekelijkse bonusrondes: €2,00

Gebruik deze bonussen, meld je nu aan!

Rekening bij TrendieBingo aanvullen

Spelen bij deze bingosite kan gratis, maar wie wil kan zijn geluk beproeven door wat echt geld in te zetten. Uiteraard moet je daarvoor eerst je spelersrekening aanvullen, én dat kan bij deze bingosite op heel wat verschillende manieren. Naast klassieke betaalmethoden zoals Visa, MasterCard, kan je er ook gebruik maken van Neteller en Skrill.

Maak hier een account aan bij TrendieBingo