Bingotegoed storten bij TrendieBingo

trendiebingo welkomstbonusTrendieBingo.com is een leuke, kleurrijke en populaire aanbieder van online bingo games. Bij de aanmelding op de website, die volstrekt gratis is, krijg je bovendien al meteen een gratis no deposit bonus van 5 euro. Met die speeltegoed kan je al eens proeven van de echte actie. Is dit tegoed op? Dan liggen er nog 2 opties voor je open: ofwel geld storten ofwel wachten op een gratis bonus code. Die gratis bonus codes ontvang je overigens wekelijks in je mailbox na aanmelding voor de nieuwsbrief van TrendieBingo. Wil je toch liever storten? Dan zijn dit de mogelijkheden om dat voor elkaar te krijgen.

Begin NÚ met bingo voor geld bij TrendieBingo

Bingotegoed storten met bonus

Wanneer je voor het eerst een storting doet bij TrendieBingo dan ontvang je gelijk al een bonus van 200% bovenop het door jouw gestorte saldo. Hier blijft het niet bij, want je kan geregeld een bonuscode benutten. Met deze bonuscode kan je extra bonus ontvangen bovenop het door jouw gestorte saldo.

De stortingsmogelijkheden

Toch nog graag één van de mogelijkheden? Naast de gratis bonuscodes kan je op TrendieBingo je account ook opwaarderen met een Paysafecard, Visa, Mastercard en online portefeuilles als Skrill/Moneybookers en Neteller. Opties genoeg dus om aan de slag te gaan op TrendieBingo! Voor alle beschikbare stortingsopties kan je de website van TrendieBingo bezoeken.

Bezoek de website van TrendieBingo