Gratis bingo bonus van TrendieBonus

bingospel van trendiebingoDe online bingo aanbieder TrendieBingo biedt zijn klanten gratis bingo bonussen aan. Er zijn verschillende manieren waarop u deze bonussen kunt krijgen. Bonussen die u krijgt toegewezen via de winkel, bonussen ter compensatie en bonussen die u kunt verkrijgen via codes uit de nieuwsbrief. Hieronder zullen praktische aandachtspunten staan om effectief van de bonussen gebruik te kunnen maken.

Meld je aan bij TrendieBingo

Typen gratis bonussen

Enkele voorbeelden van gratis bonussen zijn de gratis vijf euro die u ontvangt bij het aanmaken van uw account, bonussen van winsten van de ‘chat game’, bonussen die u verkrijgt door uw ‘Gold Coins’ via de shop in te wisselen en de bonussen die u verkrijgt via de codes in de nieuwsbrief.

Gratis bonus innen

trendiebingo welkomstbonusGratis bonussen moeten tien of twintig keer in hun geheel worden ingezet om te worden vrijgegeven. Met het ‘geheel’ wordt de oorspronkelijke totale waarde van de bonus van de desbetreffende actie bedoeld. Met inzetten wordt het aantal keren dat u moet wedden om de bonus te kunnen innen, bedoeld. Als de bonus eenmaal is ontgrendeld zal de totale hoeveelheid van die bonus plus het winstbedrag dat is gelieerd aan die bonus, worden bijgeschreven aan uw balans.

Voorwaarden

De gratis bonussen worden alleen vrijgegeven wanneer u geen bonussen van type 1 op uw account heeft staan. Het type 1 bonus is een bonus van TrendieBingo die u alleen kunt verkrijgen als u een zekere deposito op uw balans heeft staan. Actieperiodes worden vastgesteld door TrendieBingo. Zij zullen u de data geven waarop u de codes kunt inzetten.

Vervaldatum bonussen

De gratis bonussen hebben een vervaldatum van twaalf weken nadat ze zijn vrijgegeven. De vervaldatum van een specifieke bonus wordt gepubliceerd op het ‘Bonus Overview’ gedeelte van de website. Als een bonus voor de vervaldatum verstrijkt niet ‘in zijn geheel’ (zie boven) is ingezet , zal zowel het bonusbedrag als het bijbehorende winstbedrag verloren gaan.

Bezoek de website van TrendieBingo