Stortingsbonussen bij TrendieBingo

trendiebingo welkomstbonusMeer geld in je account dan je er in stort
Bingo spelen met gratis geld is mogelijk. Trendiebingo heeft namelijk interessante bonussen beschikbaar waar je aanspraak op kan maken. Deze zogeheten stortingsbonussen bij Trendiebingo zorgen er voor dat je meer geld in je account krijgt dan je er zelf in stort waardoor je in de bingokamers met gratis geld kans kan maken op fantastische geldprijzen.

Inleg verdriedubbeld

Nieuwe bezoekers van Trendiebingo die voor het eerst een storting in hun account doen worden getrakteerd op een heel aantrekkelijke bonus. Het saldo dat je naar je account boekt wordt beloond met een bonus van 200%. Dat betekent dat als je een bedrag van 50 euro naar je account stort, Trendiebingo er 100 euro bij doet.

Stortingsbonus tot 100 euro

De 200% stortingsbonussen bij Trendiebingo worden automatisch naar je account geboekt, je hoeft hier verder niets voor te doen. Het minimumbedrag dat je naar je account moet storten om voor de 200% bonus in aanmerking te komen is 10 euro. Trendiebingo heeft de bonus daarnaast gemaximeerd op 100 euro.

> Meld je nu aan!

Reload bonus voor leden

Je hoeft geen nieuwe bezoeker te zijn om voor mooie stortingsbonussen voor het bingo spelen bij Trendiebingo in aanmerking te komen. Sterker nog, trouwe bezoekers worden met regelmaat door Trendiebingo in de watten gelegd en kunnen rekenen op aantrekkelijke bonussen. Hiervoor is de speciale ‘reload’ bonus in het leven geroepen die elke week aan leden wordt uitgedeeld in de vorm van een code.

Code per mail voor 50% stortingsbonus

De code voor de reload bonus ontvang je van Trendiebingo in je email. Op het moment dat je geld gaat storten naar je account vul je deze code in op de aangewezen plaats in het scherm. Nadat de boeking is gedaan zal je zien dat Trendiebingo jou een bonus van 50% over je storting heeft gegeven. Als je 30 euro hebt gestort dan staat er dus 45 euro in je account.

> Bezoek de website van TrendieBingo